12 Μαρτίου 2024

«Η Τουρκική Εκδοχή του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου»

Με πιάνει αραιά και που να θέλω να πω κι εγώ καμιά καλή κουβέντα από ετούτον εδώ τον χώρο, για κάποιο από τα πολλά ιστολογία που με βάση τα κριτήρια μου ξεχωρίζουν στον αχανή ορίζοντα της διαδικτυακής μπλοκόσφαιρας. Με αφορμή λοιπών το ενδιαφέρων θέμα της παρούσης ανάρτησης που αναδημοσιεύω από το ιστολόγιο του Δρ Ευτύχιου Σ. Καλογεράκη με τίτλο «Κριτική Θεολογία» από το οποίο όμως μόνον τον τίτλο της επικεφαλίδας παραθέτω εδώ προς παραπομπή:
«Η Τουρκική Εκδοχή του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου»
- Θα αναφέρω ωστόσο λίγα λόγια για την συγκεκριμένη διαδικτυακή παρουσία του μπλοκ «Κριτική Θεολογία», παρατηρώντας πρωτίστως ότι σε κάθε του ανάρτηση αποδεικνύει ότι τιμά και με το παραπάνω τον χώρο που καταλαμβάνει στο υπερδίκτυο. Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα ακόμη προσωπικό ιστολόγιο που εκφράζει απερίφραστα τις απόψεις του, σύμφωνα φυσικά με την ιδιαίτερη οπτική γωνία του δημιουργού του, καταφέρνοντας με την πρώτη ανάγνωση να κεντρίζει την προσοχή μας, με τον μεστό του λόγο και το μεράκι του να υπεισέρχεται λεπτομερώς, ειδικά σε θεματογραφία που αφορά την κρητική παράδοση και ιστορία. Συνοπτικά το σύνολο του καλαίσθητου περιεχομένου του το κάνουν να διακρίνεται ανάμεσα στα άλλα αξιόλογα μπλόκ σχετικά με Κρητική θεματολογία.
Καλό θα είναι να διευκρινιστεί ωστόσο ότι με αυτήν την ''παρουσίαση'' δεν υπονοείται ότι παρέχεται κάποιου είδους ''προώθηση'' την οποία ουδεμία ανάγκη έχει, αλλά κι ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να δοθεί από εδώ. Τα θάρρητα μου προέρχονται μέσα από μια μακρόχρονη συνήθεια να προτείνω κατά καιρούς άλλες ενδιαφέρουσες διαδικτυακές παρουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως