7 Αυγούστου 2020

ΟΦΗ ποτέ ρίψασπις.

Το έμβλημα του ΟΦΗ ήταν, είναι, και θα είναι η ασπίδα του.
Είναι να κουζουλαίνεται κανείς ,πως αποφάσισαν στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου τεχνοκρατικού μάρκετινγκ, εντελώς μεταξύ τους Πρόεδρος , Αντιπρόεδρος , Γενικός Διευθυντής , Διευθυντής Ποδοσφαίρου, και Εμπορικός Διευθυντής, με ύφος χιλίων συνεσταλμένων καουμπόηδων απαξιώνοντας τον ομιλίτικο κόσμο τελικά να παραπετάξουν την εμβληματική ασπίδα, δηλαδή να ξεριζώσουν στην ουσία την καρδιά της ομάδας.

Ο ιστορικός Όμιλος δεν μπορεί να διοικείτε σαν να είναι απλά μια ακόμη απρόσωπη εταιρεία στο χαρτοφυλάκιο κανενός επενδυτή όσο ισχυρός κι αν αυτός φαντάζει.
Με ποιο δικαίωμα , ο εξ Αμερικής ορμώμενος φέρελπις χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την σύμφωνη γνώμη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας άλλαξε το διαχρονικό ΕΜΒΛΗΜΑ της .
Τελικά ανεξαρτήτως προθέσεων απλά καταφέρατε να  κάνετε έναν κύκλο στο νερό τίποτε άλλο.
Έναν κύκλο που επιβάλετε με το έτσι θέλω, και που θα είναι αναγκασμένος να τον τρώει στην μάπα κάθε φίλαθλος της ομάδας .
Αλλά τελικά τι μπορεί να σημαίνει για σας ομάδα ; αφού προφανώς σύμφωνα με την τεχνοκρατική αντίληψη σας το επόμενο αφεντικό που θα αναλάβει της τύχες του συλλόγου θα μπορεί να αλλάξει το στρογγυλό πια ΣΗΜΑ (γιατί όχι και τα χρώματα) για να το κάνει τρίγωνο, η τετράγωνο, η διάφορα φουτουριστικά σχήματα κ.λπ.
ΥΓ 
Τελικά γεμίσαμε γρύπες την πόλη…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως