5 Ιουνίου 2022

Όσο ζει κανείς πεθαίνει

Το παραδέχομαι προκαταβολικά προτού καν χρειαστεί να μπει κανείς στον κόπο και αρχίσει να κράζει, ο τίτλος της παρούσης ανάρτησης είναι μια βλακεία και μισή,

ο οποίος μάλιστα (τίτλος) ταιριάζει ασορτί με το αναλόγου επιπέδου θέμα που συνοδεύει, κάτι που με παρρησία διαβεβαιώνω ότι δεν υπολείπεται σε τίποτα από άλλη μια βλακεία και μισή, καταφέρνοντας ωστόσο ως ένα ενιαίο σύνολο να συμπληρώσουν επιτυχώς μια ολάκερη βλακεία, προς μεγάλη μου τέρψη οφείλω να πω. Εγώ πάντως καλού κακού σας προϊδέασα [απευθυνόμενος τάχατες σε ακροατήριο] για το τι πρόκειται να επακολουθήσει ώστε πλέων να μου επιτραπεί να ξαμολήσω άφοβα τα καθέκαστα στο υπόλοιπο κείμενο χωρίς να με κατατρώει καμία τύψη. Πρόκειται που λέτε για μια δήλωση του Τριανταφυλλόπουλου που με ξάφνιασε τόσο που σχεδόν ταράχτηκα, το έψαξα επιστάμενος λοιπών όχι βέβαια για το περιεχόμενο της δήλωσης όσο για το πρόσωπο που την έκανε και διαπίστωσα ότι όντος πρόκειται για τον γνωστό Τριανταφυλλόπουλο, κάτι που με εξέπληξε τα «μάλα», γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς να το θέσω, αλλά τέλος πάντων, είχα τόσο πολύ καιρό να τον δω σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι κι άλλον τόσο να τον ακούσω σε κάποιο ΜΜΕ που είχα σχηματίσει την εντύπωση η για να το πω σωστότερα την πεποίθηση ότι προ πολλού μας είχε αφήσει χρόνους, εδώ μάλιστα και πολλούς χρόνους, τέτοιου μεγέθους ήταν που λέτε η πλάνη μου. Κάτι όχι και τόσο τραγικό εντελώς μεταξύ μας τώρα , αφού στην χειρότερη των περιπτώσεων να κατέληγε παρέα με τον άσπονδο κολλητό του (αυτός τουλάχιστον την έχει κάνει σίγουρα) να πίνουν αφρώδεις οίνους, λευκαίνοντας σε καμία χλιδάτη μπανιέρα τα κοκαλάκια τους, μαζί με τα ανάλογα τυχερά. Έπειτα από αυτήν την ψυχρολουσία που υπέστην, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δυο παίζει να είναι έως τώρα τα τινά, η ότι υπάρχει ζωή εκτός τηλεοπτικής οθόνης, πράγμα που εξακολουθώ να θεωρώ λιγουλάκι δύσκολο, η ότι η αφάνεια έχει πλέων καταστεί προσοδοφόρο επάγγελμα και δεν το αντελήφθην.

ΥΓ
Εγώ πάντως μια φορά σας είχα προειδοποιήσει. Αν κι αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι το ιστολόγιο δεν συνηθίζει να ασχολείται με τοιούτου είδους υποκείμενα, προσπαθώντας να κρατήσει έστω τρόπον τινά ένα υποφερτό επίπεδο, φαίνεται όμως ότι βρίσκεται σε κατάπτωση αφού παρασύρεται κι αυτό από την εν γένη παρακμιακή πορεία που χαρακτηρίζει τους καιρούς μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως