12 Οκτωβρίου 2024

Περί μπλόκινγκ!

Πάγια άποψη μου όσον αφορά αναρτήσεις σχετικά με το μπλοκ, είναι ότι το καλύτερο για κάθε καλογραμμένο έστω και πρόχειρο κειμενάκι, καλό θα ναι να αναρτάται το συντομότερο δυνατόν ώστε να αναδύει αύρα φρεσκάδας, όσο ακόμα ως θέμα, η ως ιδέα παραμένει επίκαιρο κι όχι να σιτεύει αρχειοθετημένο σε κάποιο φάκελο μέσα σε ένα ερμάριο κάποιου ηλεκτρονικού συρταριού ενός Η/Υ.

Πάγια μεν η θέση μου ως προανέφερα, την οποία ωστόσο ούτε ο ίδιος κατά κανόνα τηρώ, μιας και με τον καιρό (παρότι αγαπητή) έχει επέλθει ρουτίνα στην όλη διαδικασία, του μπλόκινγκ.
Άλλωστε σημαντικό ρόλο παίζει κι ότι το ίδιο το μπλόκινγκ έχει χάσει κατά πολλή από την αμεσότητα του καθώς, από καιρό πια θεωρείται παρωχημένο ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Αλλά και το μεράκι (η το ψώνιο αν αγαπάτε) μερικών ξεχασμένων σαν και του λόγου μου από μόνο του δεν αρκεί, για να περατωθεί η αρκετά πάντως χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται για την επιμέλεια έστω και της πιο απλής ανάρτησης.
Από την άλλη μέσο αυτής της πλατφόρμας έχει δοθεί η δυνατότητα ώστε να αναδειχτούν κάτι παραπάνω από εκπληκτικές προσωπικές ιστοσελίδες, που αφορούν όλα τα πλάτη και τα μήκη κάθε κατηγορίας και ενδιαφέροντος, οι οποίες κάποιες από αυτές με τις καθόλα εμπεριστατωμένες αναρτήσεις τους να έχουν φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο, ώστε τις γνώσεις τις καταρτίσεις άλλα και την εν γένη παρουσίαση τους ακόμη, θα τις ζήλευαν πολλές κατά τα άλλα επαγγελματικές ιστοσελίδες.
Το ΄πα κι αυτό κι ησύχασα για σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως