25 Ιανουαρίου 2017

Little Island

Το μικρού μήκους Ντοκιμαντέρ «Little Island» ​περιγράφει την ιστορία ενός ανθρώπου που επέλεξε να ζει για 40 περίπου χρόνια σ’ ένα μικρό νησί στα νότια της Κρήτης. Μέσα από τα χρόνια κατάφερε να διαμορφώσει τη ζωή του και να επιβιώνει παρά τις αντίξοες συνθήκες. Η ζωή του αναστατώνεται από την επιμονή των δασικών αρχών να τον απομακρύνουν από εκεί. Εκείνος όμως δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει ποτέ το μικρό νησί.

Η μικρού μήκους ταινία σε σκηνοθεσία Αγγελου Ψωμόπουλου και Αλεξ Βηλαρά, κέρδισε τις εντυπώσεις από πολύ νωρίς κι επιλέχθηκε να κάνει την πρεμιέρα της και να βραβευτεί στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Το δυναμικό ξεκίνημα συνεχίστηκε με το Srem Festival (Βελιγράδι), με το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας όπου βραβεύτηκε, ενώ η ταινία τιμήθηκε με το βραβείο Best Film Production στα διεθνή SAE Alumni Awards στο Βερολίνο.
Μετά από 2 χρόνια, η πρώτη μας ταινία που μας έμαθε πάρα πολλά, μας πρόσφερε έντονες, χαρούμενες αλλά και συγκινητικές στιγμές είναι διαθέσιμη για προβολή. Αφιερωμένη στον Νίκο, τους φίλους του και την οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως