4 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτόν τον ΟΦΗ ποιος θα τον πάρει;

Αυτόν τον ΟΦΗ ποιος θα τον πάρει;   
Ως οι επιφανείς θιασώτες του Γεντί κουλέ, ως κατά συνθήκη οι πτωχοί μικρομέτοχοι, και ως οι αφανείς κατά τα άλλα ΟΦΗτζήδες, της  γενιάς των ομιλήτων που αγωνίστηκαν ενάντια σε κάθε ιδιοκτησιακό και παραγοντιστίκο κατεστημένο, που οραματιστήκαμε  ένα ανεξάρτητο και ανταγωνιστικό Κρητικό σωματείο, για να διαδραματίζει κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Γνωρίζουμε πως για να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα προς το μέλλων, ο ΟΦΗ η μεγάλη ομάδα της Κρήτης πρέπει πια να βρεθεί στα χέρια ενός ισχυρού επενδυτή, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο προϋποθέτει και το ανάλογο ρίσκο.
Αν και περισσότερο ρίσκο μπορεί να χαρακτηριστεί η ούτως η άλλως προδιαγεγραμμένη  τύχη της ομάδας μας, αν τελικά δεν καταφέρει να βρεθεί στα χέρια ΕΝΟΣ υγιούς επιχειρηματία επενδυτή. Εκτός κι αν θαρρούμε ότι με τέτοιο μπάτζετ και τέτοιο ρόστερ θα πάμε τρένο για την Super League, (εξαιρουμένου του ικανοτάτου προπονητή Ν. Νίομπλια). Για να μην έχει επομένως και το ποδοσφαιρικό τμήμα, την τύχη της άμοιρης ομάδας του Basket του ΟΦΗ  (διαλύθηκε χωρίς να ανοίξει μύτη )!!! , με τους ίδιους υπεύθυνους της λογικής (θέλω αλλά δεν μπορώ ) ακόμα στο τιμόνι της.
Είναι πλέων βέβαιο πως με την λογική του σχήματος της ομάδας των επιχειρηματιών , (είδη ο πιο επιφανής από αυτούς , επί ημερών του οποίου ο ΟΦΗ πήρε την άνοδο από την Γ’ Εθνική, στην Football league, αποχώρισε) ,θα βουλοπλέωμαι στα πελάγη της μιζέριας της κακομοιριάς και της αφάνειας.
Δεν θέλει πολύ, για να καταλάβει κανείς πως εφόσον με τα χίλια ζόρια και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή καταφέραμε να ξεφύγουμε από τον βάλτο της τρίτης κατηγορίας, το τι μέλλων μας περιμένει στα αλώνια της Football league.; 
Όλοι αυτοί οι κατά τ΄ άλλα καλοπροαίρετοι μικρο-παραγοντίσκοι, με τα ελάχιστα για τα δεδομένα οικονομικά  που μπορούν να διαθέσουν, μόνο αν εθελοτυφλούμε ως φίλαθλοι, μπορούμε να περιμένουμε πως θα είναι σε θέση να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στης μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας.
Εξάλλου έχουμε πικρή πείρα, αφού όλοι θυμόμαστε πως πρόσφατα και για δυο χρόνια βρεθήκαμε κολλημένοι στην Football league, και στο τέλος χρεοκοπήσαμε για να καταφέρουμε να ανέβουμε. 
Κι αν δόθηκε ακόμη μια ευκαιρία στην ομάδα να απαλλαγεί από τα δυσβάσταχτα χρέη της, και να μπορέσει με την πρωτοβουλία των επιχειρηματιών ομολογούμενος να πετύχει τον στόχο της ανασυγκρότησης και της επανίδρυσης της ομάδας από το μηδέν.
Κάτι τέτοιο στο μέλλων θα είναι αδύνατον, διότι με τις συνεχείς περιπέτειες τα τελευταία χρόνια έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια. 
Τώρα είναι η ώρα για ένα βήμα παραπέρα, ο ΟΦΗ απαλλαγμένος από χρέη και από ιδιοκτησιακά βαρίδια, τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ένα στιβαρό οικονομικό μέγεθος, έναν επενδυτή με ικανή οικονομική επιφάνεια που να πιστέψει στην δυναμική της ομάδας να επενδύσει και να αναλάβει την τύχη του.
Στο δια ταύτα λοιπών, καθώς πολλοί  βάλθηκαν να παίζουν τους παράγοντες στις πλάτες του συλλόγου,  αλλά και να παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες, χωρίς να βροντάει η τσέπη τους κατά την καθομιλουμένη. 
Αν οι Κύριοι του Δ.Σ για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν, δεν τους ικανοποιεί μία συγκεκριμένη επενδυτική πρόταση, ας κινηθούν προς την κατεύθυνση να παραδώσουν τον Όμιλο σε ΔΥΝΑΤΑ ΧΕΡΙΑ κοιτάζοντας  να βρουν το συντομότερο δυνατών την καλύτερη δυνατή πρόταση,  πριν περιέλθουν για ακόμα μια φορά σε αδιέξοδες καταστάσεις που δεν θα μπορούν να διαχειριστούν.
Ώστε να αφήσουν την ομάδα να ανοίξει τα φτερά της, και να μην την κρατούν δέσμια πρόσκαιρων προσωπικών μικροτήτων.
 
Για έναν ΟΦΗ υπεράνω όλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως