12 Απριλίου 2016

ΟΦΗ η εκλογές στο μαγαζάκι του ερασιτέχνη.

Ομιλήτης εν απόγνωση.
Από τα 992 εγγεγραμμένα μέλη*, μέχρι τους 69 που ήταν ταμειακός ενήμεροι, και έως τους 38 γνήσιους , αγνούς κι ανιδιοτελείς φυσικά ομιλίτες,που έδωσαν εν τέλει το παρών στις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης  της 11Απριλιου2016, στο κλειστό** του ΒΑΚ, για να αναδείξουν την ¨νέα¨ 15μελή διοίκηση.
Υπάρχει μια απόσταση, που όλους εμάς τους φτωχούς , αδαείς, και προφανώς ιμιτασιόν φιλάθλους αυτού του σωματείου, μας κάνει να μην μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε πιο επιεικώς, παρά μόνο ως μια κακοστημένη και εξευτελιστική διαδικασία.
Αυτοί λοιπών οι 23 όλοι κι όλοι συμμετέχοντες που περίσσεψαν, αν αφαιρέσουμε τους 15 που ήσαν οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο , κατάφεραν τελικά να εκλέξουν δια της ανατάσεως της χειρός, την μία και μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε, υπό την ηγεσία της απερχόμενης διοίκησης. Εννοείτε φυσικά ότι η ίδια απερχόμενη διοίκηση απάρτιζε και το ¨νέο¨ δεκαπενταμελές του ¨νέου¨ διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη.
Η όλη διαδικασία δεν προϋποθέτει  τίποτα λιγότερο από μια κλειστή κλίκα παραγοντίσκων*** σαν κι αυτή που διαχειρίζεται τις τύχες του άτυχου αυτού σωματίου, αφού απλά και μόνο αρκεί να αναλογισθεί κανείς, ότι ενώ ακόμα δεν έχουν περάσει καλά καλά τα «Σαράντα» του δύσμοιρου τμήματος καλαθοσφαίρισης, που διαλύθηκε ελαφρά την καρδία από αυτήν την διοίκηση, και όχι μόνο δεν «πειράχτηκε τρίχα» αλλά τελικά επανεξελέγη, ¨πανηγυρικά και παμψηφεί
Δεν πρέπει λοιπών να προξενεί εντύπωση, η παντελής απαξίωση των διοικητικών διαδικασιών του λαοφιλέστερου αθλητικού σωματίου, από τους Φιλάθλους της πόλης.
Εξάλλου αυτό το κλίμα έχει επιμελώς καλλιεργηθεί τόσα χρόνια , γιατί μεταξύ άλλων δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι τις ¨καλές¨ εποχές μέσα από τα πράγματα του ΟΦΗ «έβγαινε ψωμί » .
Μερικές αναγκαίες διευκρινίσεις:

*Μαζί με τους συχωρεμένους.
**Κλειστό στην κυριολεξία αφού η ομάδα Basket του ΟΦΗ αυτήν την αγωνιστική περίοδο 2015/16 δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα της Α2 που αγωνιζόταν και διαλύθηκε.
***Με περίσσια ώμος δόση γαιδαροτομαρισμού, ώστε να μην θίγονται από της ¨σφαλιάρες¨ της γενικευμένης απαξίας που έχει περιέλθει το καμάρι της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως