11 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΗΤΗ: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ (Καιρός να ψηφίσουμε κάτι που αξίζει.)

Μια κρητικιά μαθηματικός ! με περίσσιο όπως φαίνεται μεράκι, έχει κουζουλάνει την μπλογκόσφαιρα με της παραδοσιακές νοστιμιές της Κρήτης.
Επειδή από το http://www.cretangastronomy.gr/ , "οι κουζουλάδες" έχουν κατά καιρούς ξεπατικώσει διάφορες  καταπληκτικές κρητικές λιχουδιές .Τώρα που είδα ότι το υπέροχο ιστολόγιο της συμμετέχει σε ένα ιντερνετικο διαγωνισμό του είδους, (Food Blog Awards 2015) για της Καλύτερες παραδοσιακές συνταγές - Best traditional recipies. Υποστηρίζω ανοιχτά, βέβαιος ότι ψηφίζουμε κάτι που αξίζει.


ΚΡΗΤΗ: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ

Kρητική διατροφή, μνήμες και λαογραφία 

Best traditional recipies    

VISIT BLOG

Like for Vote!! 

4 σχόλια:

  1. Μόλις τώρα είδα το ιδιαίτερα κολακευτικό δημοσίευμά σας και σας ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα! Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι το blog πήρε και τα δύο βραβεία της κατηγορίας. Και της κριτικής επιτροπής και του κοινού. Σας ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια ήμουν σίγουρος πως με τόσο μεράκι για το ιστολόγιο σας το αξίζατε .

      Διαγραφή
  2. Πραγματικα σας θαυμάζω μέσα από το blog σας δεν τιμάτε μόνο τον τόπο σας και τα προϊόντα σας αλλά και τους προγόνους σας και εμείς μαθαίνουμε ιστορίες για καθε χωριό της Κρήτης μπράβο είσαστε παράδειγμα και ελπίδα για το μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα θερμά σας λόγια επιβάλλεται.

      Διαγραφή

Μην πυροβολείτε ασκόπως