14 Αυγούστου 2014

1o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

Έλα στο νότο και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.


Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ ΝτοκιμαντέρΙεράπετρας 2014 είναι γεγονός και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην όμορφη πόλη της Ιεράπετρας από τις 16 έως τις 19 Αυγούστου 2014. Σας προσκαλούμε να ζήσετε αυτήν την δυνατή εμπειρία και να διεισδύσετε στον κόσμο της τέχνης του Ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ είναι ένα είδος κινηματογραφικής ταινίας,που πραγματεύεται ιστορικά,πολιτικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά ή άλλα θέματα , για την παρουσίαση των οποίων βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και αποδεικτικά στοιχεία. Πρόκειται λοιπόν για μία <<καλλιτεχνική αναπαράσταση της πραγματικότητας>>, σύμφωνα με τον Γκρίερσον.

Το Φεστιβάλ θα προβάλει ντοκιμαντέρ-παραγωγές από όλον τον κόσμο , και θα φιλοξενήσει παραγωγούς, σκηνοθέτες και άλλους συντελεστές, οι οποίοι βέβαια αποτελούν<<το άλφα και το ωμέγα>> στην δημιουργία του Ντοκιμαντέρ. Ετοιμαστείτε να βιώσουμε τις συγκινήσεις που ήδη προσφέρουν τα έργα τους σε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, και παράλληλα να διευρύνουμε το πνέυμα και τους ορίζοντες μας.
Στόχος των συντελεστών και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (AMKE) <<Χρυσέα>>, που στηρίζει το εν λόγω πολιτιστικό δρώμενο, είναι να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην δημιουργία μίας διαρκώς εξελισσόμενης διοργάνωσης, η οποία θα προσφέρει στον θεατή ερεθίσματα που θα συμβάλλουν στην πνευματική του καλλιέργεια...

ΠΗΓΗ  

http://festivalierapetra.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE/


https://www.facebook.com/festivalierapetra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως