12 Ιανουαρίου 2012

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν , την Διοικούσα Επιτροπή κανείς.

Χρειάζονταν προφανώς να στρωθεί πρώτα το κόκκινο χαλί της SUPER LEAGUE  για να αρχίσει να επανεμφανίζει ένας ένας το ογκώδες διοικητικό του κύρος στο γίγνεσθαι της ΠΑΕ.
Οι περισσότεροι από αυτούς συνυφασμένοι με την αρνητική πορεία της ομάδας και ποσώς μάλλον  συνυπεύθυνοι για την διαχρονική της κατάντια . 
Οι μέχρι πρότινος παντελώς εξαφανισμένοι τοπικοί παράγοντες , επανεμφανίζονται τώρα σαν μην τρέχει τίποτα και άρχισαν να ομιλάνε πάλι ως οι δια μαγείας  κάτοχοι της συνταγής της σωτηρίας μας .
Νάσου λοιπών ο εις  εξ αυτόν ο  διπλοθεσίτης πρόεδρος, !!! αφού έχει πάρει της προεδρίες εργολαβία, τι κι αν δεν «επέτυχε» στην πρώτη (δεν βαριέσαι )  θα το καταφέρει σε κάποια από της επόμενες. 
Νάσου να  ακολουθεί από κοντά ο επίτιμος πια σωτήρας μας , αφού είδε κι απόειδε πως δεν έιχε κονόμα, πρόλαβε εν μια νυκτί και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια παρατώντας μας σύξυλους και καταχρεωμένους στα κρύα της Β΄ εθνικής*
Νάσου κι ο γνωστός και μη  εξαιρετέος φάβας( τι να άλλο πω ; ) εκτός από το  να παρακαλάς άλλος τέτοιος λάκκος να μην σου ξανά τύχει. 
Νάσου κι ο γραφικός Παντελής ξεθάρρεψε κι αυτός, καταφθάνοντας  φουριόζος να μας μάθει πως τρίζει τα δόντια του !!!  

(Αρχίζουν και μαζεύονται σαν τα μαύρα σύννεφα ,αυτοί που στην τελική μας βούτηξαν και μας παράτησαν στον βούρκο, αυτοί που μας έριξαν στην άβυσσο και μας εγκατέλειψαν στα πρόθυρα του αφανισμού, κι από ότι φαίνεται ετοιμάζονται  να φτιάξουν πάλι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, την γνωστή τσατσόκλικα τους. )**

Τόσο πολύ σώσιμο  δεν το αντέχει με τίποτα αυτή η ομάδα.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ 
Για να μην καταντήσει όλο το 


*(Εδώ για να είμαι και δίκαιος επί προεδρίας του  έκανε ότι μπορούσε κι αν δεν του βγήκε τελικά η χρονιά είναι λόγο της παράγκας που είχαν στήσει τα λαμόγια εναντίον της ομάδας) 
**(Είμαι υποχρεωμένος να τον εξαιρέσω κι από αυτό το σχόλιο)

2 σχόλια:

  1. Κουζουλέ,έχεις δίκιο σ'αυτά που γράφεις
    όλο τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα ανακυκλωνονται στον ΟΦΗ δεκαετίες τώρα/
    Απο κει και πέρα όμως κι ο Μαχλάς στο οικονομικό τα έκανε σκατά.Μα εντελώς όμως σκατά
    Θα βγουν προς τα έξω σιγά-σιγά τα "εγκλήματα" του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε Ερωτιάρη είναι καλό παιδί αλλά από μυαλό φωνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην πυροβολείτε ασκόπως