18 Δεκεμβρίου 2011

Μηδενί συμφορά ονειδίσεις, κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατο


Ως οπαδός του Ο.Φ.Η είναι καιρός τώρα που θέλω να εκφράσω τα συναισθήματα  αλληλεγγύης μου σε δυο από τις πιο αδικημένες ομάδες από το  παραγκομάγαζο της (σουπερ λίγδας) στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, και στον Απόλλων Καλαμαριάς.
Ώμος (σεβασμό) δεν μπορώ να  αποδώσω παρά μόνο στην ομάδα που πανάξια το αξίζει κι  αυτή η ομάδα κατά την γνώμη μου δεν είναι άλλη από τον Απόλλων Καλαμαριάς . Για όσους θυμούνται  ο Απόλλων μετά από την θριαμβευτική του νίκη στις  3 Φεβρουαρίου 2008 επί του Ολυμπιακού με  1-0 ετιμωρίθει δια αφανισμού από τα σαλόνια της  Super League . Από τότε δεν έπαψε να μάχεται δίνοντας  έναν παλικαρίσιο αγώνα βήμα προς  βήμα, από την Δ κατηγορία και  τώρα στην Football League 2 - 2ος Ομιλος παλεύοντας για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία  

Στον αντίποδα ο κοντοχωριανός του Απόλλωνα ο  ιστορικός Ηρακλής ζει πλέων τον δικό του εφιάλτη , ουραγός στον 2° ομίλο του  περιφερειακού πρωταθλήματος στο οποίο ελέω ΕΠΟ από φέτος αγωνίζεται, παράτησε την μπάλα και  ψάχνει εναγωνίως να αγοράσει ομάδα μπας και ξαναγίνει ομάδα. Αφού δεν έβαλαν μυαλό από την ξευτίλα και  το φιάσκο με τον ΑΟ Καβάλα και τον Ψωμιάδη αναζητούν τώρα την έτυμη  λύση ενός ξένου ΑΦΜ στην  Football League, για να ξανά ξεφτιλιστούν στο πανελλήνιο  ρε παίξτε μπάλα !!! γιατί έτσι χάνεται  και το δίκιο σας
ΑΕ Ποντίων Ηρακλής!!!
 Παρά ταύτα  εύχομαι  σε όλους τους οπαδούς και των δυο συλλόγων καλή δύναμη καλή συνέχεια και γρήγορη   επάνοδο εκεί όπου δικαιωματικά αξίζουν να παίζουν οι ομάδες σας .
Όλα αυτά πριν η παράγκα λαλήσει τρεις φορές :


12/9/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Football League
Σε εκτέλεση της από 12/09/2012 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ ενέταξε τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβασθούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/09/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο.

















Επιβραβεύοντας την ανομία!






 












































































































Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην πυροβολείτε ασκόπως